Uudenkaupungin-seudun Parkinson-kerho

päivitetty 11.9.2029

Uudenkaupungin-seudun Parkinson-kerhon keilaus jatkuu tiistaisin Aquariuksessa klo 15-16. Huom! aikaa muutettu. Tule hyvissä ajoin leppoisaan keilaustapahtumaan keilaamaan ja juttelemaan.


Keilaus 

Käymme tiistaisin klo 15.00-16.00 keilaamassa hotelli Aquariuksessa.


päivitetty 28.8.2020

Uudenkaupungin seudun Parkinson-kerho kokoontuu suunnittelemaan kerhon jatkotoimintaa ma 7.9. klo 14 Sakunkulmassa. Joukolla mukaanpäivitetty 27.6.2020

Uudenkaupungin seudun Parkinson-kerho

Tapani Caselius

Hyvät kerhon jäsenet

Ensin vähän historiaa: Tammikuussa Jyrki ilmoitti, ettei hän jaksa vetää kerhoa. Tulimme silloin siihen tulokseen, että kerho ei saa loppua, siksi tärkeänä se koetaan. Lupauduin iästäni huolimatta kerhon vetäjäksi, kunnes löytyy joku nuorempi halukas vetäjä. Samalla jaoimme tehtäviä siten, että Jyrki jatkaa nettivastaavana ja Jouko tulee hoitamaan talousasiat. Helmikuun kokouksessa suunniteltiin jo kevätretkeä Turkuun Kunnon Kotiin ja osallistujat tuntuivat innostuneilta. Maaliskuussa herra korona pysäytti kaiken.
Nyt on kesä ja lämmintä, huhhuh! Suunnitelmissa pyörii edelleen vahvasti, että kerhon toiminta ei saa loppua tähän. Toivottavasti tilanne korjaantuu ja selkiintyy syksyyn mennessä. Jos ja kun näin käy, jatkamme innokkaina. Turun AMK:n Kunnon koti on edelleen tapetilla, lisäksi Auria Biopankki on tarjoutunut kertomaan toiminnastaan. Myös jäsenkunta on tervetullut tuomaan omia näkemyksiään eri asioista ja asioitten vierestä. Minulla on vielä työajalta muistissa kokemuksia, mitä kaikkea ihmisiltä löytyykään.
Toivotan kaikille kerholaisille ja heidän omaisilleen hyvää kesää ja jaksamista. 

 TapaniPeruutuksia:

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi peruutetaan:

  • keilaus toistaiseksi
  • kerhokokoontumiset toistaiseksi
  • emme tee kevätretkeä tänä keväänä

Kevätretki: peruutettu

Uudenkaupungin seudun Parkinson-kerho tekee 28.4. kevätretken Turun AMK:n Kunnonkoti-näyttelyyn. Lähtö klo 8.30 Sakunkulmasta. Sitovat ilmoittautumiset 13.3. mennessä miel. sähköpostilla tapani.caselius@outlook.com tai puh. 050 1939

Näyttelyn nettisivut: https://www.turkuamk.fi/fi/tyoelamapalvelut/palvelut/neuvontakeskus-kunnonkoti/

Jäsenten sähköpostiosoitteet:

Jotta meillä olisi mahdollista lähettää pikainfoa, lähetä sähköpostiosoitteesi oheiseen osoitteeseen. jyrki.caselius@gmail.com

Tapaamiset:

Kokoonnutaan yleensä Sakunkulmassa. Ohjelmassa ulkopuolisia luennoitsijoita saatavuuden mukaan. Tapaamiset antavat erinomaisen mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja vertaistukeen kahvihetken lomassa.

Seuraavat kerhokokoontumiset:

ma 23.3.2020 klo14 - 16 peruutettu

ma 20.4.2020 klo14 - 16 peruutettu

ma 18.5.2020 klo14 - 16 peruutettu

Keilaus (peruutettu toistaiseksi)

Käymme tiistaisin klo 14.00-15.00 keilaamassa hotelli Aquariuksessa.

Tiedottaminen:

Toiminnasta ilmoitetaan Seuratoiminta-palstalla Uudenkaupungin- ja LaitilanSanomissa sekä Yhdistyksen jäsentiedotteen (Parkissa) kautta sekä yhdistyksen/kerhojen www-sivujen kautta.

Yhteystiedot:

Tapani Caselius puh. 050 1939, tapani.caselius@outlook.com Puheenjohtaja

Jyrki Caselius puh. 040 840 6929, jyrki.caselius@gmail.com Nettisivut

Jouko Alanissi puh. 050 092 4594 jouko.alanissi@outlook.com Rahastonhoitaja