Olivia-ryhmä

Olivia-ryhmä on varhain, työikäisenä Parkinsonin tautiin sairastuneille suunnattu ryhmä. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa kevät- ja syyskaudella. Kesällä tauko. Tapaamispaikat vaihtelevat, joten kannattaa seurata tapahtumista ilmoittelua mm. täältä, Parkissa- lehdestä tai Facebookin Olivia-ryhmän sivulta. Tervetuloa mukavaan joukkoomme!!

Toiminta-ajatus

Olivia-ryhmän tarkoituksena on antaa vertaistukea työikäisinä Parkinsonin tautiin sairastuneille.

Tapaamiset

Vertaistuellista toimintaa on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa tapahtuvilla tapaamisilla. Vuonna 2020 alkuvuodesta tavoitteena on mm. järjestää uusien jäsenten ilta. Lisäksi on suunnitelmissa järjestää tulevana vuonna edellisvuoden tapaan ainakin seuraavat tapahtumat: Ystävänpäivätapaaminen, karaokea, grilli-ilta, Strömman tai Karunan Kalliorannan kesäkaudenavajaiset yhdessä Turun ja Salon kerhon kanssa sekä terassitapaaminen. Syyskaudella suunnitelmissa on teatteriretki yhdessä Turun kerhon kanssa, karaokea ja asiantuntijaluento sekä perinteinen joulujuhla koko yhdistyksen väen kanssa.

Tiedottaminen

Ryhmän tapahtumista tiedotetaan Parkissa-lehdessä, Olivia-ryhmän kotisivuilla ja Facebookissa ryhmän sivuilla sekä tarvittaessa Turun Sanomien Menovinkit-palstalla. Ryhmä toimii Turun Seudun Parkinson-yhdistyksen tuella.

Sihteeri: Pekka Hakala, 040-4814 299, oliviaryhma@gmail.com.